Slovan vystužil defenzívu Bulharom Božikovom a Grékom Chouchoumisom

30.7.2017
0

Zdroj: ŠK Slovan, Miro Gasidlo

Páčil sa vám článok?

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava získal dve posily do defenzívnej formácie.

 Vedenie "belasých" sa dohodlo na trojročnej zmluve s bulharským stopérom Vasilom Božikovom, ktorý je stabilnou súčasťou reprezentačného výberu. Ľavý kraj obrany vystuží Diamantis Chouchoumis, ktorý prichádza z Panathinaikosu Atény. Informovala oficiálna internetová stránka ŠK Slovan.

„S Vasilom Božikovom sme podpísali trojročnú zmluvu. Je to hráč, ktorý v posledných rokoch pravidelne hrával a taktiež je súčasťou bulharskej reprezentácie. Bolo veľmi náročné uspieť v boji o jeho služby, záujem iných klubov bol veľký. Sme radi, že sme ho získali. Prinesie kvalitu a veríme, že zlepší prejav našej defenzívy,“ vyhlásil viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

Kmotrík sa vyjadril aj k druhej posile. „Je to mladý talentovaný hráč, ktorého sme osobne sledovali vo viacerých zápasoch a videli sme v ňom potenciál. Hlavným zámerom jeho príchodu je zvýšenie konkurencie na pozícii ľavého obrancu, kde momentálne máme iba Františka Kubíka. Na tomto poste sme sa potrebovali posilniť. Diamantis disponuje charakteristikami, ktoré zapadajú do herného štýlu, ktorým sa chceme prezentovať. Je vysoký, rýchly, s dobrým centrom. Nie je to ešte hotový futbalista, v Panathinaikose nemal ľahké sa presadiť do zostavy, keďže konkurenciu mu robil kapitán tímu. Uvidíme, ako zabojuje o svoju budúcnosť v klube, všetko je v jeho rukách.“

(TASR)

Páčil sa vám článok?