Milovníci bojových športov si prídu na svoje

15.6.2017
0
Milovníci bojových športov si prídu na svoje - zabojuj o ruzinov
Páčil sa vám článok?

Milovníci bojových športov a umení si cez víkend prídu v Bratislave na svoje. Pred Domom kultúry Ružinov sa v sobotu 17. júna uskutoční prvý ročník športového podujatia Zabojuj o Ružinov.

Jeho cieľom je predstaviť bojové umenia ako športy, ktorých podstata spočíva v disciplíne, rešpekte, úcte k súperovi, v pravidlách a tvrdej práci na sebe. Informoval o tom Stanislav Šenc z ružinovského miestneho úradu.

Počas programu sa v rámci otvorených tréningov predstavia slovenskí a zahraniční šampióni MMA, boxu, džuda, thajského boxu, wrestlingu, karate a kung-fu. Návštevníci uvidia napr. Juraja Polanského, ktorý predvedie ukážky thajského boxu, karate zasa priblíži 100-násobný majster sveta Roman Volák. Večerná exhibícia prinesie okrem iného majstra SR v boxe Givi Mikeladzeho a Aleksandre Gogolodzeho z Gruzínska. Chýbať nebudú ani zápasy v bahne. Svoje sily si však budú môcť zmerať aj samotní návštevníci. Pre tých sú pripravené aj prednášky o strečingu, správnej životospráve, zdravej strave a cvičeniach.

Podujatie organizuje mestská časť v spolupráci s organizáciou Cultus Ružinov, a.s. Začína sa v sobotu 17. júna o 14.00 h, vstup je bezplatný.

(TASR)

Páčil sa vám článok?