Mestskí policajti včera naháňali loptu namiesto narušiteľov zákona

15.6.2017
0
Mestskí policajti včera naháňali loptu namiesto narušiteľov zákona - Mestaka policia
Páčil sa vám článok?

V areáli Stanice jazdeckej polície a kynológie v Mlynskej doline sa včera uskutočnil Športový deň náčelníka mestskej polície. Počas dňa si mestskí policajti zmerali svoje sily vo futbalovom turnaji, v streľbe zo vzduchovky, v preťahovaní lanom a v hode podkovou.

Mimoriadnej pozornosti všetkých bol práve futbalový turnaj policajtov zo všetkých okrskových staníc mestskej polície o putovný pohár náčelníka mestskej polície. Ten naposledy získali policajti zo Starého Mesta. Tento rok sa im darilo  a po dvoch minuloročných víťazstvách im putovný pohár definitívne zostáva. Medzi športujúcich mestských policajtov zavítal aj primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal.

„Mnohí z našich policajtov sa stretávajú často len na rôznych spoločných akciách na ktorých zabezpečujú verejný poriadok,“ povedal vrchný komisár Ing. Ivan Lechner, náčelník mestskej polície. „Dnešným športovým dňom  sme chceli, aby sa kolegovia a kolegyne stretli aj mimo služobného nasadenia, aby si navzájom zmerali svoje sily v rôznych športových disciplínach. Myslím si, že sa nám to všetkým podarilo a už teraz sa všetci tešia na podobné neformálne stretnutie všetkých nás aj v budúcnosti.“

(ts, ars, foto: fb)

Páčil sa vám článok?