Sezóna sa končí, dostihy budú mať rozlúčku

13.10.2016
0
Sezóna sa končí, dostihy budú mať rozlúčku - dostihy_amazonky
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 16. októbra sa uskutoční v Starom háji predposledný dostihový deň. Na programe bude spolu deväť rovinových a prekážkových dostihov, pričom najväčšiu pozornosť pútajú roviny I. kategórie – Cena Quissisany (2000 m) výlučne pre 3-ročné a staršie kobyly a Tatranská cena (1200 m) pre 3-ročné a staršie kone. Míting sa začína už o 13.00 h.

Nedeľa 30. októbra je v Starom háji venovaná epilógu dostihovej sezóny 2016 na Slovensku s hlavnými dostihmi o Veľkú októbrovú cenu (rovina I. kategórie na 2000 m) a celkovo je na programe osem rovinových a prekážkových dostihov. Pripravený je aj sprievodný program – k rozlúčkovému gulášu, ktorý sa bude návštevníkom rozdávať zadarmo, zahrá country skupina K.S.V. BAND, pre neúspešných stávkujúcich bude žrebovanie nevýherných tiketov o pivo a pre najmenších vozenie na koníkoch.

Na záver nedele sa za účasti prihlásených dostihových jazdcov, trénerov, ošetrovateľov koní a externých spolupracovníkov pobeží Starohájska tisícka, v ktorej si svoju kondíciu na 1000 m zmerajú spoločne muži aj ženy. Začiatok programu je o už 12.00 h.

(ri)

Páčil sa vám článok?