Slovan zaskočilo počasie, zrušilo mu stretnutia

29.1.2016
0
Slovan zaskočilo počasie, zrušilo mu stretnutia - skslovan
Páčil sa vám článok?

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa po desiatich dňoch vrátili z prvej časti prípravy na jarnú časť najvyššej súťaže v Turecku a po odchodoch, ktoré sa udiali ešte koncom minulého roka, prišli aj prvé tohtoročné presuny.

Na trvalý prestup odišiel do Akadémie Ferenca Puskása stredopoliar Karol Mészáros. Talentovaný futbalista je odchovancom belasých a pre odchod do Maďarska sa rozhodol, pretože v nabitej konkurencii by nemal dostatok priestoru na častejšie hrávanie. Minimálne na pol roka sa rozlúčil brankár Martin Krnáč, ktorý zamieril do Skalice na hosťovanie. S Krnáčom však vedenie Slovana v budúcností ráta, dôvodom hosťovania je fakt, že pri momentálnej jednotke Jánovi Muchovi by talentovaný brankár nemal veľa šancí dostať sa do bránky aj v majstrovských zápasoch.

Do Poľska minulý týždeň zamieril stredopoliar Štefánik a belasí dali definitívne zbohom aj Peltierovi, s ktorým však vedenie belasých prestalo rátať už po jesennej časti.

Minulý týždeň mali belasí odohrať aj prvé prípravné zápasy. S stretnutí s Interom Baku, v ktorom slovanisti skúšali niekoľko potenciálnych posíl, vyhrali 2:0, no ďalší program (stretnutia s Libercom a Jabloncom) už zmarilo počasie.

Najbližší duel odohrajú slovanisti až v sobotu,30. januára o 11.00 h na Pasienkoch, keď sa stretnú s Veľkým Mederom.

 (mm)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie