AC Miláno bude kempovať v Bratislave

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Slávny taliansky klub AC Miláno je vo futbale také niečo, ako Rolling Stones v hudbe či Armani v móde. Jednoducho značka, ktorá potvrdzuje kvalitu. A práve AC Miláno a tréneri z tohto klubu usporiadajú v lete na Slovensku detský futbalový tábor nazvaný Milan Junior Camp.

Tábor potrvá necelý týždeň od 17. do 21. júla a jeho dejiskom sa stanú ihriská v priestoroch Interu. Milánčania organizujú podobné tábory už neuveriteľných 16 rokov a doteraz sa na nich zúčastnilo takmer 10-tisíc detí z celého sveta. Je určený pre mládež od 6 do 16 rokov, záujemcovia sa môžu prihlásiť na www.vub.sk, prípadne www.world-camp.com, alebo v jednotlivých pobočkách VÚB.

Šancu zatrénovať si pod vedením Talianov bude mať tých 300 detí, ktoré sa prvé prihlásia. Nie je tam výber, rozhoduje rýchlosť podania prihlášky. Keďže nič nie je zadarmo, rodičia mladých futbalistov nech si pripravia 7500 Sk, po zaplatení zálohy (50 percent) sa prihláška považuje za definitívnu. Trénovať sa bude denne od 9.00 do 16.00 h, v skupinách podľa veku a pohlavia, vždy po približne 25 detí. Každý prijatý záujemca dostane dva dresy plus ďalšie vybavenie, športový ruksak a certifikát o absolvovaní kurzu. Zabezpečené sú aj desiata, obed a olovrant. Traja najlepší dostanú navyše možnosť navštíviť slávny štadión San Siro a zatrénujú si s dorastencami AC Milano.

Páčil sa vám článok?