Finále Davis Cupu bude asi bez Becka

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Nad účasťou kompletnej slovenskej tenisovej špičky na challengerovom turnaji ATP Tatra banka Open sa trošku zatiahlo. V ruskom Petrohrade sa totiž zranil Karol Beck, ktorý nedohral stretnutie s domácim Južným a lekár mu diagnostikoval natiahnutý kolenný väz.

„Nechcel som to riskovať a radšej som skrečoval,“ priznal Karol Beck, ktorý predpokladá, že bratislavský turnaj už nestihne. „Rozhodnem sa však podľa toho, ako sa budem cítiť. Ešte nie som rozhodnutý,“ priznal slovenský daviscupový reprezentant desať dní pred turnajom, ktorý sa začína v pondelok 7. novembra.

V súvislostí s finále Davisovho pohára proti Chorvátsku je zase zaujímavá informácia týkajúca sa Gorana Ivaniševiča. Legenda chorvátskeho tenisu minulý týždeň uviedla, že by si vo finále chcela zahrať. „Nemalo by to však byť iba za zásluhy, chcem byť rovnocenným partnerom a platným hráčom,“ tvrdil Ivaniševič pripúšťajúci, že na dvojhru by popri Ančičovi a Ljubičičovi asi jeho výkonnosť nestačila, no štvorhru vidí celkom reálne. „Ak bude jeden z dvojice unavený, alebo zranený, rád by som nastúpil,“ prezradil Ivaniševič.

Páčil sa vám článok?