Blíži sa zápas desaťročia so Španielskom

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Už len dni zostávajú do stretnutia, na aký slovenský futbal čakal plných pätnásť rokov. V stredu 16. novembra o 20.15 h sa na Tehelnom poli hrá reprezentácia odvetný zápas baráže o postup na futbalové majstrovsvtvá sveta 2006! Prvý duel bude v sobotu 12. novembra, všetci veríme, že reprezentácia sa zo Španielska vráti s výsledkom, ktorý dá nádej v odvete zabojovať o postup!

Slovenský futbalový zväz pripravil pre nedočkavých fanúšikov až tri zájazdy do Španielska od 28-tisíc Sk po 15-tisíc Sk, pričom v cene nie sú zarátané vstupenky...

Väčšinu Slovákov však určite viac zaujíma odveta. Aj keď sa dá predpokladať, že mnohí fanúšikovia budú čakať na výsledok prvého stretnutia a podľa toho bude vyzerať ich záujem o lístky, už v deň, keď sa oznámili ceny, bolo evidovaných 5-tisíc žiadostí o vstupenky. Stále je to však málo oproti tomu, čo sa dialo v Česku. Tam v priebehu pár minút rozpredali lístky na baráž s Nórskom a ak by chceli uspokojiť všetkých záujemcov, museli by mať štadión pre 250-tisíc divákov!

Samotný predaj na barážový zápas sa začne v piatok 4. novembra v pokladniciach štadióna na Tehelnom poli. Slovenskí priaznivci si môžu kúpiť vyše 25 000 vstupeniek v štyroch cenových reláciách: 500 Sk na miesta za bránkami, 800 Sk na nekryté sedadlá vedľa hlavných tribún, 1000 Sk na nekryté miesta na hlavných tribúnach a 1500 Sk na kryté tribúny. Pre pár stoviek najbohatších sú pripravené business vstupenky za 3570 Sk.

Podľa generálneho sekretára Dušana Tittela, prednosť pri kúpe budú mať tí diváci, ktorí boli aj na dvojzápase s Estónskom a Ruskom, a takto teda budú odmenení za vernosť slovenskej futbalovej reprezentácii.

Páčil sa vám článok?