Finále sa blíži - kde sa bude hrať?

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Víťazstvo v semifinále Davisovho pohára nad Argentínou vyvolalo na Slovensku tenisový ošiaľ a pred finále s Chorvátskom veľký otáznik - kde sa má hrať. Generálny sekretár SFZ Igor Moška síce tvrdí, že na 99 percent to bude v Národnom tenisovom centre, ale obrovský záujem o stretnutie možno ešte všeličo zmení.

Zatiaľ je isté, že sa bude hrať 2. - 4. decembra a že náš zväz poslal do sídla ITF návrh, aby sa finále hralo v Sibamac Aréne Národného tenisového centra.

V ňom sme tento rok vyhrali nad Španielskom 4:1, Holandskom 4:1 a rovnakým výsledkom aj nad Argentínou. „Rozhodne sa v stredu 5. októbra, keď k nám príde delegácia z medzinárodnej federácie. Rátame s tým, že budú chcieť, aby sa hralo vo väčšej hale, ale neviem, kde by to mohlo byť,“ prezradil Igor Moška. Povrch by mal zostať rovnaký ako proti predchádzajúcim súperom, akurát bude o niečo pomalší, pretože Chorváti sú na tvrdom povrchu doma... fanúšikovia nášho finálového súpera prežívajú podobne ako my eufóriu. Za predpokladu, že sa bude hrať v NTC, by dostali necelých 500 lístkov, ale hneď po ich víťazstve nad Ruskom a našom víťazstve nad Argentínou prišla z Chorvátska požiadavka na 8000 vstupeniek. Keďže nie je známe, kde sa finále odohrá, nie je zatiaľ určené, ani koľko lístkov bude v samotnom predaji. Slovenský tenisový zväz zatiaľ rozhodol, že vstupenky na finále sa budú predávať až 10. novembra od 15. h a na jedinom mieste - v NTC!

Páčil sa vám článok?