V Corgoň lige vedie Artmedia, Inter je posledný

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Po siedmom kole futbalovej Corgoň ligy sú bratislavské kluby na čele aj na samom konci ligovej tabuľky. Kým Artmedia sa po výhre v Púchove dostala na 1. miesto, Inter po prehre v Trenčíne zostal bez bodu na poslednom mieste.

ARTMEDIA: Bratislavská Artmedia zvíťazila v Púchove 0:1, keď víťazný gól dal v 26. minúte Šebo. Ako prví mali prevahu Púchovčania, ale strely Bakoša a Chovanca brankár hostí Lipčák kryl. Dvadsaťminútový tlak domácich gól nepriniesol a následne udrela Artmedia hneď z prvej šance. V 26. minúte Vavrík neodhlavičkoval loptu do bezpečia a Šebo tvrdou strelou spoza šestnástky otvoril skóre. Bratislavčanom dodal gól krídla a do konca polčasu predviedli niekoľko nebezpečných protiútokov.

Vladimír Weiss (tréner Artmedie): Sme radi, že sme doma stratené body získali okamžite späť. Nebol to síce pekný futbal pre oko diváka, ale šancí na skórovanie sme mali rozhodne viac. Preto považujme naše víťazstvo za zaslúžene.

~ ~ ~

INTER: Inter Bratislava nedokázal získať prvý bod ani v siedmom zápase a v Trenčíne prehral 2:0. Interisti trafili bránku súpera až v 50. minúte zásluhou Lembakoaliho, ale v 57. minúte Šuhaj osamotený pred brankárom otvoril skóre. V 64. minúte Interista Brezík najskôr tvrdou strelou ohrozil brankára, no vzápätí po faule a druhej žltej karte musel predčasne pod sprchy. V nadstavenom čase Interu nevyšla ofsajdová pasca, osamotený Lietava prekabátil aj brankára a skóroval do prázdnej bránky.

Jozef Barmoš (tréner Interu): V prvom polčase nemal zápas vysokú úroveň, hra bola až príliš taktická. V druhom polčase rozhodca prehliadol nášho zraneného hráča v päťke, vzápätí sme dostali gól, ktorý nás nahlodal. Snažili sme sa posilniť ofenzívu, ale Brezíkovo vylúčenie nás pribrzdilo. Rozhodca viedol stretnutie čudným spôsobom, mám z toho zmiešané pocity. Napriek tomu domácim k víťazstvu gratulujem.

Páčil sa vám článok?