Vrchol prípravy hokejistov bude v Poprade

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Kabína hokejového Slovana prešla počas leta veľkými zmenami. Po odchode hviezd z NHL Šatana a Višňovského, kapitána Kapuša, bývalého kapitána Cígera, osobností ako Vydarený, Tabaček, Horáček, Hudec, ale aj Bartek sa trénerovi Josefovi Augustovi prihlásili noví hráči: obrancovia Buzek, Sloboda, Ďurák a útočník Mika.

Zmluvy s majstrom predĺžili aj Barta, Jendek, Hančák, Kuľha, Junas, Macho, Biermann. S prípravou na ľade začali belasí ešte koncom júla, v týchto dňoch sa dolaďuje už herná príprava, ktorej vrchol by mal prísť na Tatranskom pohári v Poprade (25. - 27. augusta).

Funkcionári bratislavského Slovana, ale najmä nový tréner Josef Augusta však veria, že do turnaja pod Tatrami by sa mala zapojiť aj prípadná posila, o ktorej sa v Slovane stále uvažuje. Pomaly už tradičné otázniky sú nad Zdenom Cígerom, ktorý sa aj pred rokom vrátil do mužstva až v priebehu sezóny, aby bol v play-off veľkou posilou. Poslednou ostrou previerkou pred novou sezónou bude domáci duel s Klagenfurtom (2. septembra).

Páčil sa vám článok?