V nedeľu budú na Závodisku brány dokorán

20.4.2012
0
V nedeľu budú na závodisku brány dokorán - Dostihy
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 22. apríla 2012 už tradične bude patriť celé mesto krásnemu podujatiu - Bratislava pre všetkých. Do akcie sa už od počiatku úspešne zapája i bratislavský hipodróm v Starom háji. Návštevníci budú mať aj tento rok voľný vstup do areálu dostihovej dráhy už od 14.00 h.

Dostihovými magnetmi budú hlavné predskúšky jarných klasických dostihov - Cena trojročných žrebcov a Cena trojročných kobýl na 1700 metrov s kvalitným medzinárodným obsadením koní a jazdcov. Celkovo sa v nedeľu popoludní pobeží v Starom háji deväť dostihov, z toho jedny budú aj o Cenu Bratislavských novín - tie majú štart o 16.00 h.

Napínavé dostihy ozvláštni aj zaujímavý program, na pódiu vystúpi hudobnú skupina Neon a country pod vedením Kvetky a Pavla Fraitových, pôsobiaca už roky úspešne pod hlavičkou ZUŠ J. Albrechta na Topoľčianskej ulici.

Ak chcete zažiť krásnu atmosféru víťazstiev i dobrej nálady, namierte si to na Závodisko v Starom háji. Brány budú pre návštevníkov dokorán.

(kom)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?