Bratislavčania môžu ochutnať jarné menu IKEA

19.4.2012
0
Bratislavčania môžu ochutnať jarné menu - Ikea pyco
Páčil sa vám článok?

Jar v bratislavskom obchodnom dome IKEA je tento rok v znamení kuchýň. Nielen v ponuke pestrých stolovacích doplnkov, ale aj špeciálnou ponukou kuchýň. Za každých 400 eur z ceny kuchyne dostane každý nakupujúci 40 eur na zákazníckej karte na ďalší nákup.

Okrem toho v reštaurácii obchodného domu pripravili zákazníkom nevšedný kulinársky zážitok. Moderátor Martin Pyco Rausch zostavil zo svojich obľúbených receptov jarné menu. Od 19. apríla do 30. mája 2012 si tak Bratislavčania budú môcť pochutnať na cícerovom šaláte Cicero, rolke plnenej marinovaným lososom či pikantných krevetových pappardelle.

„Vyštudoval som hotelovú akadémiu, kde sme sa učili variť a mňa to vždy bavilo. V kuchyni sa cítim istejšie ako na pódiu," priznal Martin Pyco Rausch. K sporáku sa v netradičnej úlohe šéfkuchára postaví opäť v nedeľu 29. apríla 2012 od 11.00 do 13.00 h priamo v oddelení kuchýň IKEA, kde osobne predvedie, ako sa jedlá z jeho jarného menu pripravujú.

Zákazníci bratislavskej reštaurácie IKEA i napriek zaujímavej jarnej ponuke neprídu o svoje obľúbené švédske špeciality, medzi ktorými jednoznačne vedú mäsové guľôčky Köttbullar. Ročne sa ich tu predá až 57 000 kg. Reštaurácia obslúži ročne až 1 200 000 zákazníkov.

(kea)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?