Dostihová sezóna sa začne už túto nedeľu

7.4.2012
0
Dostihovová sezóna sa začne už túto nedeľu - Dostihy
Páčil sa vám článok?

Už túto nedeľu 8. apríla 2012 sa na petržalskom závodisku v Starom háji začína dostihová sezóna úvodnými dostihmi o Jarnú cenu Petržalky (steeplechase pre 5-ročné a staršie kone na 3800 metrov).

Veľkonočná nedeľa teda bude aj v znamení napínavých dostihových súbojov, stávkovania na víťazné kone, či obľúbeného vozenia detí na skutočných koníkoch.

O týždeň neskôr 15. apríla sa priaznivci turfu môžu tešiť na Veľkú aprílovú cenu (rovina pre 4-ročné a staršie kone na 1800 metrov). Budú to napínavé medzinárodné dostihy, ktoré doplní bohatý sprievodný program. Okrem dostihov koní a vozenia detí na koníkoch, sa na pódiu v Starom háji predstaví tanečná škola V. Sádovskej - Nezábudka.

Dostihový areál Bratislavčanom práve v tomto čase poskytne záplavu vôní a farieb jarnej prírody. Ak nemáte nedeľný program, na dostihovej dráhe prežijú zábavu aj napätie malí aj veľkí návštevníci. Program dostihov sa začína tradične o 14.00 h.

(vk)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?