Chorým deťom pomôže turnaj v curlingu

13.5.2011
0
Páčil sa vám článok?

Deň pred ukončením hokejových majstrovstiev sveta, 14. mája 2011, pripravilo nákupné centrum Polus City Center v spolupráci s nadáciou Harmony podujatie Curling Cup.

Uskutoční sa na Millenium Plaza a záujemcovia si od 15.00 h môžu zmerať sily v hádzaní curlingových kameňov s moderátorom Sajfom alebo hokejistom Richardom Lintnerom. Možnosť súťažiť môžu tí, ktorí pošlú finančnú sumu v minimálnej výške 5 eur na účet nadácie Harmony. Tá pôjde na projekt Hviezdy pre Harmony. Cieľom zbierky je získať finančné prostriedky pre choré deti, ktoré trpia mozgovou obrnou.

Všetkých, ktorí pošlú uvedenú sumu, zaradia do žrebovania o účasť v hre. Súťažiaci sa rozdelia na 2 skupiny - desiati si zahrajú so Sajfom, ďalších desať s Richardom Lintnerom. Víťazi sa stretnú o absolútneho víťaza Curling Cupu. Tých, ktorí sa nedostanú do súťažných družstiev, zaradia do žrebovania o curlingový kameň podpísaný Sajfom a R. Lintnerom. Kameň môže získať aj víťazné družstvo z duelov žiakov pozvaných základných škôl, ktorí si zahrajú curling v rámci družstiev. Víťazný tím si zahrá proti víťazovi z duelu Sajfa verzus Richard Lintner a pre svoju triedu získa obed vo fastfoode.

Curling Cup doplní koncert skupiny Fragile, záujemcovia si môžu zahrať herné konzoly, stolný futbal alebo X-boxu 360 Kinect. Na záver bude korčuľovanie zadarmo a deti si budú môcť zastrieľať na brankára.

(brn)
Páčil sa vám článok?