Pri Dunaji bude opäť šport aj zábava

10.6.2009
0
Páčil sa vám článok?

Dobrým tipom na prežitie zaujímavého športového víkendového dňa je pozvánka na Tyršove nábrežie, ktoré v sobotu 13. júna 2009 bude patriť športu a dobrej zábave.

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje aj tento rok v organizovaní úspešnej športovej súťaže Ľahšie to ide ľahšie, ktorej hlavným cieľom je vrátiť šport do škôl a podporiť tak zdravý životný štýl detí a mládeže.

Na pravom brehu Dunaja pri niekdajšom lunaparku sa v najbližšiu sobotu stretne 24 najlepších školských družstiev z celého Slovenska, ktoré budú súťažiť na prekážkových dráhach, ale v rámci turnajov aj vo futbale, v streetballe a vo florbale. Mladých športovcov budú pozorne sledovať Stanislav Kropilák, Ján Filc, Dušan Tittel, ktorí vyberú najtalentovanejšie deti v jednotlivých športoch.

Počas celého dňa je pre návštevníkov pripravený aj bohatý sprievodný program. Vrcholom jeho kultúrnej časti bude vystúpenie skupiny IMT Smile, ale predstaví sa aj Peter Cmorik, Miro Jaroš, Tina a tanečná skupina The Shakers.

Pre deti sú určené najmä rôzne nafukovacie a športové atrakcie a pre zástupkyne nežnejšej polovice ľudstva napríklad líčenie vizážistkami. Moderátormi celodenného podujatia budú Adela a Sajfa. Vstup na podujatie, vrátane celého sprievodného programu, je zdarma.

(put)

Páčil sa vám článok?