V Artmedii sa vytvoril ambiciózny káder

15.2.2009
0
Páčil sa vám článok?

Káder Artmedie Petržalka prešiel počas zimného obdobia rozsiahlymi zmenami. Prednosť iným angažmánom dali Ján Kozák, Pavol Farkaš, Radek Dosoudil, Cleber Nascimento či Zbyněk Pospěch, opačným smerom putovali prevažne mladí a nádejní futbalisti z dvoch iných bratislavských tímov - Slovana a Interu.

Napriek tomu zaznamenali "bielo-čierni" pod vedením Michala Hippa v príprave šesť víťazstiev, dve remízy a len jedinú prehru, hneď na úvod v rámci zimného turnaja na umelej tráve Tipsport ligy s Interom Bratislava.

"Vytvoril sa ambiciózny kolektív. Viaceré posily v ňom bojujú o miesto v základnej zostave, či už sú to Čikoš, V. Horváth, Majtán, Struhár, Sylvestr alebo Nachtman. Samozrejme, dobre si uvedomujeme, že iné sú prípravné a iné majstrovské zápasy, ale dobré výsledky určite podporia sebavedomie mužstva," cituje internetový portál www.osporte.sk slová športového riaditeľa Artmedie Petržalka Dušana Huňadyho.

Ten si pochvaľoval podmienky v českom Nymburku, kde boli Bratislavčania do soboty na týždňovom sústredení: "Toto komplexné športové zariadenie v minulosti navštevovali viaceré reprezentácie, či už futbalové, basketbalové, atletické a ďalšie. V Nymburku sme odohrali tri kvalitné prípravné zápasy na prírodnej tráve, mali sme dobré tréningové podmienky, rovnako i rehabilitáciu, žičilo nám aj počasie. V čase nášho pobytu chodil do Nymburku trénovať Liberec a bol tam s nami aj Trenčín."

Generálkou na jarnú časť Corgoň ligy 2008/09 bude pre Artmediu sobotňajší duel proti Novým Zámkom. "Káder je už prakticky uzavretý. Dôležité tiež je, že nemáme maródov. V Nymburku mal určité zdravotné problémy iba Čikoš, ale už je v poriadku," dodal Dušan Huňady.

(sita)

Páčil sa vám článok?