Guédé, Piroska aj Kamenár stále v Artmedii

25.1.2009
0
Páčil sa vám článok?

Úradujúci slovenský futbalový majster Artmedia Petržalka dosiahol v sobotu v rámci prípravy na jarnú časť Corgoň ligy výborný výsledok. Zverenci trénera Michala Hippa zdolali na trávniku Rapidu v bratislavskom Prievoze maďarského prvoligistu ETO Györ presvedčivo 6:0 (2:0).

O dva góly držiteľa prestížneho double z uplynulej sezóny (triumf v lige aj Slovenskom pohári) sa postaral Pavol Ďurica, po jednom presnom zásahu pridali brazílski legionári Caihame a Pedro Anderson a stopéri Saláta so Struhárom.

"Sám som bol prekvapený, aký výborný výkon sme podali. Dúfam, že to takto pôjde aj ďalej," komentoval sobotňajší prípravný duel generálny manažér "čierno-bielych" Petr Kašpar. Skúsený funkcionár dvojnásobného slovenského majstra tiež uviedol, že v súvislosti s ďalším pohybom v kádri nenastali po minulotýždňovom odchode Jána Kozáka do Slovana Bratislava zatiaľ žiadne zmeny.

"Trénuje s nami Karim Guédé, zatiaľ nemáme konkrétne ponuku. Rovnako nie je nič nové ani v prípade Juraja Pirosku, zástupcovia Kolína sa doteraz neozvali. V nedeľu sa zo skúšky v talianskej Siene vrátil brankár Ľuboš Kamenár, u neho takisto čakáme na vyjadrenie predstaviteľov klubu," vysvetlil Petr Kašpar.

"Myslím si, že káder je už takmer uzavretý. Tréner Hipp má k dispozícii 22 - 23 hráčov. Otázna je situácia ohľadom mladého Ujčíka, ktorý bol zranený a stále nemôže ísť naplno. Zatiaľ nie je naším hráčom a uvidíme, či sa nám podarí dohodnúť sa s jeho agentom. Záujem máme, avšak len ak pôjde o reálne finančné podmienky," dodal.

(sita)

Páčil sa vám článok?