Výpredaj hráčov v Petržalke stále pokračuje

15.1.2009
0
Páčil sa vám článok?

Kým ešte pred pár mesiacmi by bol prvý ostrý tréning petržalskej Artmedie najsledovanejší zo všetkých slovenských mužstiev, jesenné udalosti okolo majstra nabrali rýchly spád a prvý tréning pred jarou prešiel bez väčšieho rozruchu.

Petržalka prišla o štadión, trénera, hráčov, väčšinu fanúšikov a začiatok prípravy na jarnú časť tiež neveští žiadnu zmenu. Zostal síce tréner Michal Hipp, ale z kádra mu už odišiel Dosoudil do Slovana, kde majú záujem aj o Kozáka s Guédém, rozlúčku chystá aj brankár Kamenár, o ktorého je záujem v mnohých iných kluboch, na skúške v nemeckom Kolíne je Piroska. Už koncom jesene bolo navyše jasné, že do Brna prestúpi Pospěch.

Nahradiť, aspoň počtom, by ich mali mladí slovanisti Sylvestr a Štepanovský, interisti Majtán, Čikoš a Horváth, či Grék Bernidakis, ktorý pôsobil v Rači. Viac naznačí príprava, po ktorej sa tréneri rozhodnú, kto zostane v kádri a s kým sa rozlúčia.

Petržalka má na jar jasný cieľ - záchranu. Čo však bude ďalej, vie málokto. Všetko však svedčí o takom vývoji, že v hierarchii bratislavských klubov, ktoré sa pomaly už aj oficiálne ocitávajú pod jednou majiteľskou strechou, si Petržalka udrží pozíciu dvojky, kým Interu pripadne až číslo 3...

(mm)

Páčil sa vám článok?