Sprístupnia vynovené školské ihrisko

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Počas jarných mesiacov by už malo byť verejnosti k dispozícii celé zrekonštruované terasovité školské ihrisko pri Základnej škole Pavla Horova v Devínskej Novej Vsi.

Ako uviedla metodička Spoločného školského úradu Eva Šimkovičová, jedna z terás ihriska je už verejnosti prístupná, druhá je krátko pred dokončením a čakajú ju už iba posledné úpravy. „Na jar by sme chceli začať s rekonštrukciou školského ihriska pri Základnej škole s Materskou školou I. Bukovčana. Opravovať by sa malo po častiach. Všetko však závisí od sponzorských darov, rekonštruovať začneme iba v prípade, že sa nám ich podarí získať. Mestská časť totiž nemá financie na prestavbu,“ povedala E. Šimkovičová. Podľa metodičky Devínska Nová Ves vyčlenila zo svojho rozpočtu 1,7 milióna korún, táto suma je však určená výhradne na bežné opravy, údržbu a na riešenie havarijných situácií v školských a predškolských zariadeniach v mestskej časti.

Mestská časť Devínska Nová Ves je zriaďovateľom troch základných škôl a piatich materských škôl so školskými kuchyňami a jedálňami.

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie