V Petržalke pribudol nový dvadsaťmetrový bazén

23.9.2008
0
Páčil sa vám článok?

Na Einsteinovej ulici pribudlo nové relaxačné centrum Relaxx, ktoré má okrem fitnes a ďalších zariadení aj bazén s celoročnou prevádzkou.

Mestu tak pribudlo ďalšie športovisko, ktoré je na zozname úzkoprofilovej ponuky. Okrem Pasienkov sú totiž k dispozícii iba hotelové bazény, prípadne bazény v školách, do ktorých má však verejnosť len obmedzený prístup v určených hodinách, prípadne ho vôbec nemá.

Celá plocha petržalského centra má okolo 2500 štvorcových metrov. Na 2. poschodí je detský kútik a solárium, na 3. poschodí sa nachádza fitnes sála s najväčšou indoore cycling v Bratislave s 30 bicyklami.

Bazén je na 4. poschodí, dopĺňajú ho vírivka, dve sauny, parný kúpeľ a pokojová zóna s ležadlami. Pre náročnejších hostí je pripravený privátny klub s vírivkou, saunou, relaxačnými ležadlami a s „room service.“ Cena za 30-minútový vstup do bazéna je 80 Sk pre člena s kartou, 100 Sk pre nečlena, hodinový vstup vyjde na 160, respektíve 200 Sk. Študenti a seniori majú do 16.00 h zľavu 20 percent.

„Teší ma predovšetkým myšlienka, že stále väčší počet ľudí vyznáva aktívny prístup k životu a nie je mu ľahostajné zdravie. V našom centre očakávame dennú návštevnosť do 450 klientov. Budem veľmi rád, keď ich počet porastie,“ povedal Tomáš Fošenbauer, výkonný riaditeľ Factory Pro Slovakia, a.s.

V pondelok až piatok je centrum otvorené od 6.00 do 23.00 h, cez víkend od 8.00 do 22.00 h.

(mm)
FOTO – FPS
Páčil sa vám článok?