V nedeľu si bazén na Pasienkoch môžu užiť rodiny

28.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Mestská organizácia Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta (STaRZ) sa rozhodla rozšíriť možnosť plávania pre verejnosť v malom plaveckom bazéne na Pasienkoch.

Od 2. marca si môžu záujemcovia o plávanie prísť zašportovať pravidelne každú nedeľu v čase od 13.00 h, do 20.00 h, do 25-metrového bazéna. Hĺbka vody v bazéne je 120 centimetrov a je vhodný na rekreačné plávanie a rodiny s deťmi.

STaRZ ponúka zľavnené vstupenky pre rodiny s deťmi - jeden dospelý s dieťaťom zaplatí 75 korún, dvaja dospelí s jedným dieťaťom 120 korún, ak ide jeden dospelý s dvoma deťmi 100 korún a dvaja dospelí s dvoma deťmi zaplatia spolu 145 korún. Okrem toho je bežné vstupné do 25-metrového bazéna 55 korún pre dospelého a pre deti do 15 rokov, dôchodcov nad 62 rokov a držiteľov preukazu ZŤP je 30 korún.

Mestská organizácia STaRZ ponúka ešte plávanie vo veľkom 50-metrovom plaveckom bazéne na tom istom mieste krytej plavárne na Pasienkoch. Teplota vody v oboch bazénoch je okolo 27,4 stupňa. Záujemcovia sa však musia riadiť rozvrhom plávania verejnosti.

O nedostatku verejných plavární v Bratislave sme písali nedávno a okrem Pasienkov sa dá zaplávať v dosť obmedzenom čase už len v Iuvente a v ŠD Jura Hronca (Bernolák).

(rob)

Páčil sa vám článok?