Na Partizánskej lúke budú cyklistické preteky

27.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Prvý ročník podujatia s názvom cyklokros pre všetkých bude v nedeľu o 12.00 h v rekreačnom areáli Partizánska lúka v bratislavskom lesoparku. Cyklistickí nadšenci si môžu vyskúšať vytýčenú trať pre pretekárov 7. ročníka Slovenského pohára v cyklokrose a nechať odmerať čas.

Účastníci musia prejsť dvakrát vytýčený okruh, pričom dĺžka jedného okruhu je 2 kilometre. Každý účastník získa diplom potvrdzujúci účasť a to, že trasu prešli. Štartovné je 50 korún, ktoré zaplatia účastníci pretekov pri registrácii. Organizátorom podujatia je Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy (STaRZ) a cyklistický klub INTER - SC, spol. s r.o.

Záujemcovia sa môžu predbežne zaregistrovať do štvrtka na e-mailovej adrese info@starz.sk alebo v nedeľu priamo na mieste na Partizánskej lúke na parkovisku za Červeným mostom od 10:00 do 11:45, vrátane už e-mailom predbežne zaregistrovaných priaznivcov cyklistiky.

Podmienkou účasti je vek minimálne 10 rokov, pričom záujemcovia musia byť narodení najneskôr v roku 1997, musia mať vlastný bicykel a cyklistickú prilbu. Výsledný čas každého zúčastneného bude zaznamenaný a po spracovaní uverejnený na internetovej stránke STaRZ-u.

Bližšie informácie možno získať na telefónnom čísle 02/44373477, na internetovej stránke www.starz.sk alebo na e-mailovej adrese info@starz.sk.

(sita)
Páčil sa vám článok?