Hokejisti HC Slovan Bratislava v Avione

17.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

V piatok a v sobotu bude v Avion Shopping Parku detský hokejový turnaj „Avion Hockey Cup 2007“. V sobotu o 14.30 h odštartuje hokejová show „Hviezdy deťom, deti hviezdami“. Vyvrcholením podujatia bude o 17.00 h autogramiáda hokejistov HC Slovan Bratislava.

„Našim cieľom je podporiť mladých hokejistov a ich nadšenie pre hru“, hovorí centre manager Avion Shopping Parku Vladimír Bereš.

Mladí talentovaní hokejisti si budú môcť svoje sily zmerať v rámci rozohrávky v piatok 19. októbra. V sobotu 20.októbra už budú bojovať o prvé tri miesta od 9.00 do 12.00 h. Pred samotným vyhodnotením detského hokejového turnaja je pripravený bohatý program pre deti i dospelých.

V sobotu o 14.00 h vystúpi Tomáš Bezdeda a skupina Aya. O dobrú náladu sa počas celej hokejovej show postarajú moderátori Richard Vrablec a Maťo Gáborík. Vyhodnotením detského hokejového turnaja o 15.15 h sa však hokejová show nekončí. Pokračovať bude o 16.00 h a jej vyvrcholením bude autogramiáda hokejistov HC Slovan Bratislava o 17.00 h.

O známe osobnosti v Avion Shoping Parku v sobotu, 20. októbra teda núdza nebude. Svoju účasť sľúbili napríklad Dušan Tittel, Karol Kučera, Ivo Gogál, či Mravec z Fun Radia. Nuž, nechajme sa prekvapiť...

(banoviny)

Páčil sa vám článok?