Slovan aj Inter postupujú v pohári do 3. kola

18.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

Do 3. kola futbalového Slovenského pohára postupujú Slovan aj Inter, keď oba bratislavské tímy zvíťazili na ihriskách súperov. Slovan si poradil s druholigovými Vrábľami, prvoligový Inter zdolal druholigové Topoľčany.

Spartak Vráble - Slovan Bratislava 0:3 (0:1)
Góly: 9. Kosmeľ, 61. Slovák (z 11 m), 85. Sedlák. Rozhodoval: Fajčík, ŽK: Ibragimov, Sylvestr (obaja Slovan), 1553 divákov

Domáci doplatili na prílišný rešpekt z favorizovaného súpera v úvode stretnutia. Už v 9. min prekvapil Kosmeľ z takmer 30 metrov Vojteka a otvoril skóre. Keďže Vráble nedokázali využiť svoje príležitosti, tešili sa opäť hostia z Bratislavy. V 60. min premenil pokutový kop Slovák a päť minút pred koncom stretnutia uzavrel strelecký účet duelu po peknej individuálnej akcii Sedlák.

MFK Topoľčany - Inter Bratislava 1:3 (1:0)
Góly: 30. J. Mucha - 55. a 73. Hodek, 90+ Matovič z 11 m. Rozhodoval: Horváth, ŽK: Čuhák - Matovič, Čikoš, Kučera, ČK: Vermeš (Topoľčany) za úmyselnú ruku, 830 divákov

V prvom polčase využili z viacerých gólových príležitostí domáci jednu Muchom. Hosťujúci Inter však po prestávke zlepšil svoj výkon a rozhodol o svojom postupe do 3. kola. Gólovo sa dvakrát presadil Hodek a v nadstavenom čase premenil pokutový kop Matovič.

(tasr)

Páčil sa vám článok?