Ďalšia slovná prestrelka medzi Vagačom a Aufrichtovou: Vytkol jej, čo našiel po príchode na úrade

17.12.2022
0

Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Páčil sa vám článok?

Slovné prestrelky medzi novým starostom bratislavského Starého Mesta Matejom Vagačom (Team Bratislava) a jeho predchodkyňou Zuzanou Aufrichtovou pokračujú i po voľbách. Najnovšie Vagač poukázal na množstvo nevybavených podnetov od Staromešťanov, ktoré našli na stránke Odkazprestarostu.

"V schránke Odkazprestarostu.sk sme si po príchode na úrad našli viac než 900 neriešených podnetov. Ideme na to," uviedol Vagač na sociálnej sieti s tým, že zmení prístup k podnetom občanov.

Na jeho status so sebe vlastným humorom zareagovala Vagačova predchodkyňa v kresle Zuzana Aufrichtová. "Však to boli odkazy pre starostu! Takéto genderovo nevyvážené externé stránky sme popri riešení tisícky podnetov pre starostku cez riadne úradné kanály nestíhali obriadiť a zaznamenať - vyriešené. Pekný deň a mnoho síl v riešení podnetov," reagovala Aufrichtová.

"Ospravedlňujem sa zadávateľom podnetov, ak ich vec nebola vybavená. U väčšiny sme ale v procesnej mape vybavovania podnetu overovali, či zadávali podnet aj cez úradné informačné kanály a ich vec bola riešená. Uvedené údaje sú preto absolútne nevýpovedné," dodala.

(ms)

Páčil sa vám článok?