Mestská polícia pozýva fanúšikov: Čakajú vás hybridné policajné autá, zásahová jednotka či ukážky práce so psami

21.4.2022
kynológ mestská polícia

Zdroj: Mestská polícia Bratislava

Páčil sa vám článok?

V rámci Bratislavských mestských dní otvorí bratislavská mestská polícia dvere svojim priaznivcom na stanici Útvaru zásahovej jednotky a kynológie na Obchodnej ulici a predvedie návštevníkom bratislavskej ZOO ukážky práce so psami.

V priestoroch mestskej polície na Obchodnej ulici policajtky a policajti z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie návštevníkom predstavia nielen ich oddelenie a prácu, ale aj vybavenie, výstroj a výzbroj. "Okrem taktickej výbavy sa môžeme pochváliť aj hybridnými policajnými autami, modernými alkohol testermi alebo mestským kamerovým systémom," priblížila Barbora Krajčovičová s tým, že časť tohto vybavenia si môžete aj vyskúšať. Mestská polícia privíta návštevníkov na Obchodnej ulici 29 v sobotu 23.4.2022 od 10:00 do 17:00.

Zdroj: Mestská po

Svoju prácu predstavia návštevníkom bratislavskej ZOO aj kynológovia. Tí predvedú prácu s poriadkovými psami, ich poslušnosť a spravia aj ukážky zadržania páchateľa. "Stretnutie bude v sobotu (23.4.2022) aj v nedeľu (24.4.2022) o 10:00 pri pavilóne opíc, od ktorého vás odprevadíme do susediacich priestorov kynológie na Konvalinkovej 4," doplnila Krajčovičová. Ako ďalej dodala, ak by sa záujemcovia rozhodli prísť priamo ku kynológom, využili mestskú hromadnú dopravu. Upozornila, že v areáli a ani v jeho blízkosti nie sú voľné parkovacie miesta.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?