Voľte primátora na internete

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Mená kandidátov na post nového bratislavského primátora sú teda známe. Napriek tomu, že komunálne voľby budú až začiatkom decembra, Bratislavčania majú už teraz možnosť voliť primátora - na internete.

Na stránke www.bratislavskenoviny.sk je už nová ANKETA, kde máte možnosť dať hlas jednému z desiatich kandidátov na primátora Bratislavy. Ide zatiaľ o tretiu našu anketu, v tých predchádzajúcich nás zaujímal názor Bratislavčanov na to, či zbúrať prístavbu Slovenskej národnej galérie (91,3% ÁNO - 8,7% NIE), a či je Nový most (Most SNP) stavbou storočia (36,8 ÁNO - 63,2 NIE). Využite teda, vážení Bratislavčania, túto možnosť a zvoľte si nového primátora takpovediac na nečisto.

Tí, ktorí nemajú možnosť hlasovať na internete, môžu napísať korešpondenčný lístok na adresu redakcie. Zo zaslaných lístkov vyžrebujeme piatich, ktorí získajú balíček značkovej vlasovej kozmetiky. Uzávierka hlasovania na internete aj poštou je v pondelok 25. novembra. Výsledky tejto virtuálnej voľby nového bratislavského primátora uverejníme v najbližšom vydaní novín.

(red)

Páčil sa vám článok?