Karlovoveská samospráva hľadá opatrovateľku v domácnosti, aké benefity ponúka úspešnému uchádzačovi?

16.1.2022

Zdroj: FB Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Miestny úrad v Karlovej Vsi vypísal inzerát na opatrovateľa/opatrovateľku v domácnosti. Možnosť prihlásiť sa majú záujemcovia ešte pár dní a to najneskôr do 21.1. 2022. Informovala o tom samospráva na svojom webe.

"Pokiaľ je vám blízka problematika komplexnej opatrovateľskej starostlivosti o klientov prevažne seniorov v ich domácnostiach a máte na takúto činnosť príslušné vzdelanie či skúsenosti, alebo niekoho takého poznáte, určite si pozrite túto pracovnú ponuku," informuje mestská časť na sociálnej sieti. 

​Práca je na plný úväzok s termínom nástupu ihneď. Mestská časť deklaruje úspešnému uchádzačovi plat od 830 eur brutto. Náplňou jeho práce bude komplexná opatrovateľská starostlivosť o klientov prevažne seniorov v ich domácnostiach či spolupráca pri plánovaní poskytovania sociálnej služby podľa individuálnych potrieb, schopností a cieľov klienta. Karlovoveská radnica požaduje aj odborné vzdelanie získané v odbore vzdelávania so zameraním na opatrovanie a tiež opatrovateľský kurz v rozsahu minimálne 220 hodín

Medzi zamestnanecké výhody bude patriť služobný telefón s neobmedzeným paušálom,  bezplatné pravidelné odborné školenia, semináre, supervízie a tímové stretnutia či príspevok na dopravu, aj pravidelné poskytovanie osobných ochranných pracovných prostriedkov a umývacích, čistiacich a dezinfekčných prostriedkov potrebných na zabezpečenie telesnej hygieny.  Podrobnejšie komplexné informácie o pracovnej pozícii nájdete TU. 

Možnosť prihlásiť sa majú záujemcovia najneskôr do 21.1. 2022.

 (nc)

Páčil sa vám článok?