V staromestských centrách kultúry sa opäť začnú aktivity pre seniorov

18.9.2021
aktivity pre seniorov

Zdroj: staremesto.sk

Páčil sa vám článok?

Staré Mesto v septembri plánuje opäť obnoviť vzdelávacie aktivity v Dennom centre na Heydukovej 25 a v Staromestskom centre kultúry a vzdelávania. Staré Mesto o tom informovalo na svojom webe.

Oddelenie inklúzie, sociálnych vecí a kultúry v septembri plánuje opäť obnoviť vzdelávacie aktivity v Dennom centre na Heydukovej 25 a v Staromestskom centre kultúry a vzdelávania na Školskej 14. Kurzy sa budú otvárať postupne.

"Prihlásiť sa na kurz je možné prostredníctvom tlačiva Prihláška na vzdelávaciu aktivitu - pdf, doc - alebo priamo na oddelení inklúzie, sociálnych vecí a kultúry," spresnila staromestská samospráva s tým, že prihlásiť sa je potrebné na každý kurz zvlášť. Prihlásení záujemci budú o presnom termíne začatia vybraného kurzu informovaní. Bližšie informácie nájdete na webe Starého Mesta.

HISTÓRIA: Staré Mesto spoznával na kolobežke, Slovensko na bicykli a bol aj jedným z prvých bratislavských kulturistov...

Do redakcie nám pred niekoľkými dňami prišiel príspevok od 80-ročného pána Bohuslava Rapoša, ktorý ho nazval Pohybová kultúra. Obsahuje spomienky na život v povojnovej Bratislave, ako aj začiatky jeho športovej kariéry, ktorej dominovala kulturistika. Šport, ktorý považovali komunisti za nevhodný a neboli naň u nás vytvorené ani len tie základné podmienky. A tak sa vtedy cvičilo tajne...

(nc)

Páčil sa vám článok?