Vodiči, pozor: Nábrežie popri radiále je opäť rozkopané

28.4.2021
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Vodiči presúvajúci sa smerom od centra do Karlovej Vsi po nábreží ale i opačným smerom opäť narazili na dopravné obmedzenia. Asfalt na niektorých úsekoch Nábrežia armádneho generála Ludvíka Svobodu je odfrézovaný.

Po dlhých mesiacoch, keď doprava na nábreží viazla pre rekonštrukciu Karloveskej radiály, musia vodiči v oboch smeroch opäť rátať so spomalením. 

Zúženie dopravy do jedného jazdného pruhu pre odfrézovaný asfalt ich čaká pri zastávke Kráľovské údolie a aj o kúsok ďalej, v oblasti zastávky Lanfranconi.

Pokiaľ ide o smer do centra mesta, dnes odfrézovali asfalt pri zastávke Botanická, prejazdný je namiesto troch iba jeden jazdný pruh. 

FOTOGALÉRIA (situácia 27.04.2021):

​O informáciu, o aké práce konkrétne ide, dokedy potrvajú a či sú v pláne i ďalšie úseky, sme požiadali bratislavský magistrát. 

"Na spomínanom úseku Nábrežia arm. gen. L. Svobodu sa po rekonštrukcii Dúbravsko-karloveskej radiály dorábajú tri väčšie časti, ktoré sú k dnešnému dňu odfrézované a do 30.04.2021 budú zaasfaltované. Následne sa budú robiť už len drobné opravy a dorábky, ako napríklad uličné dažďové vpusty a pod. Tieto drobné práce, vrátane zálievok asfaltovaných úsekov, ktoré sa budú robiť počas víkendov, plánujeme ukončiť do konca mája. Tento plán platí pre úsek od hrobky Chatam Sofer po Most Lafranconi," reagovala pre banoviny.sk hovorkyňa magistrátu Katarína Rajčanová.

Dnes okolo piatej popoludní sa už kolóny tiahli až za tunel ku komplexu Zuckermandel. Počkali ste si v nich cca 15 minút. 

Zdroj: ms

Kolóna na nábreží. 

Dnes, teda v stredu už odfrézované úseky robotníci asfaltovali, zdržanie dopravy však bolo značné. 

Zdroj: ms

Práce na adfaltovaní. 

Zdroj: ms

Pred Mostom Lafranconi odfrézovali oba pruhy. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?