V Dúbravke pokračujú v revitalizácii verejného priestoru na Hanulovej aj podchodu Saratov

24.4.2021
Hanulova Dúbravka

Zdroj: FB/MČ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

V Dúbravke pokračujú v obnove verejného priestoru na Hanulovej ulici a taktiež sa začal rekonštruovať podchod Saratov. Samospráva o tom informuje na sociálnej sieti.

Samospráva uviedla, že revitalizácia verejného priestoru na Hanulovej ulici na území väčšom než 2500 metrov štvorcových pokračuje. Revitalizáciou sa sfunkční multifunkčné športovisko, lezecká stena, detské ihrisko pre menších, originálna šmykľavka s využitím terénu, pódium pre komorné vystúpenia, podujatia a najmä premena betónovej a asfaltovej plochy na zelenú, prírodnú. Práce by mali trvať do konca tohto roka.

Ako ďalej dodala mestská časť, projekt vznikol vďaka spolupráci a prostredníctvom externých zdrojov, ktoré sa mestskej časti podarilo získať z Úradu vlády a magistrátu hlavného mesta.

Okrem Hanulovej mestská časť pracuje na rekonštrukcii podchodu Saratov.  Práce by mali trvať do mája tohto roku. "Cieľom rekonštrukcie je odstránenie bariér a zvýšenie bezpečnosti nainštalovaním digitálneho kamerového systému, napojeného na mestskú políciu," sresnila samospráva na sociálnej sieti.

(nc)

Páčil sa vám článok?