V pondelok sa bude vyberať šéf Mestskej polície, môžete to sledovať online

9.9.2020
0

Zdroj: FB Juraj Káčer

Páčil sa vám článok?

Výberové konanie na pozíciu náčelníka bratislavskej Mestskej polície sa uskutoční v pondelok 14. septembra 2020. Verejnosť ho bude môcť sledovať online.

"Výberové konanie na pozíciu náčelníka Mestskej polície sa uskutoční v pondelok 14. septembra 2020. V nadväznosti na preventívne opatrenia v súvislosti s epidemickousituáciou mesto pristúpilo k zmenám vo výberovom procese na pozície riaditeľov mestských organizácií. Výberové konania prebiehajú bez fyzickej účasti verejnosti. Otázky však bude možné klásť cez webstránku sli.do," informovala nás hovorkyňa magistrátu Katarína Rajčanová. 

Z verejnej časti vypočutia kandidátov bude zabezpečený live prenos na stránkach zastupitelstvo.sk a Live vysielanie bude prebiehať od 13:00 hod.

Každý kandidát má priestor 15 minút na prezentáciu vízie rozvoja organizácie, 15 minút je vyhradených na otázky výberovej komisie a 15 minút na otázky verejnosti vrátane pozorovateľov spomedzi poslancov mestského zastupiteľstva. 

Zoznam členov výberových komisií, životopisy uchádzačov aj ich prezentácie sa nachádzajú na webstránke mesta v časti Výberové konania vždy sedem dní pred vypočutím.

Meno úspešného uchádzača na základe rozhodnutia výberovej komisie predloží primátor hlavného mesta na hlasovanie do mestského zastupiteľstva, ktoré rozhoduje o menovaní do funkcií.

(ms) 

Páčil sa vám článok?