Strašidelná párty v Dúbravke: Čaká vás výroba masiek či atmosférický pochod s lampiónmi

21.10.2019
0

Zdroj: MÚ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Vyrezávanie tekvíc, výroba masiek či atmosférický pochod s lampiónmi. Na 24. októbra pripravuje mestská časť Bratislava-Dúbravka Strašidelnú Párty.

Štartuje o 16-tej v DK Dúbravka tvorivými dielňami s DKD a s CVČ Klokan. Budú sa vyrábať strašidelné dekorácie, balónoví duchovia, netopiere, pavúky či vyrezávať strašidelné tekvice. Chýbať nebude ani maľovanie na tvár.

O hodinu neskôr začne pred DK Dúbravka zábavný program. Deti sa budú učiť lietať na metle, spoznajú žabí sliz. Zaznie veľa pesničiek, bude sa tancovať, učiť sa Mimoňská reč a na záver bude disco zábava. Program obohatia aj maskoti Mimoň, Šmolko, Pikachu a Kocúr v čižmách, ktorí sa budú s deťmi zabávať a tancovať. Počas celého podujatia bude prebiehať tanečný workshop so Školou Breaku. Vyvrcholením večera bude lampiónový sprievod do Parku Pekníkova, ktorý štartuje 18:30 od kultúrneho domu.

"Prineste si každý svoj lampión, nech je sprievod krásny rozžiarený. Ukončenie lampiónového sprievodu v parku Pekníkova bude tiež veľmi zaujímavé. Uskutoční sa tu totiž ohňová show, "informuje Zuzana Morávková z tlačového oddelenia v Dúbravke. Celým podujatím budú sprevádzať aj žiaci ZUŠ E. Suchoňa v skvelých kostýmoch.

Všetko sa to udeje vo štvrtok 24. októbra, Strašidelnú párty organizuje mestská časť Dúbravka. Vstup na podujatie je pre všetkých voľný. V prípade nepriaznivého počasia sa sprievod nekoná.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie