V Petržalke zvolali na pondelok mimoriadne Miestne zastupiteľstvo

8.9.2019

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

V pondelok 9. septembra o 18-tej hodine by sa malo v sále CC Centra na Jiráskovej ulici uskutočniť mimoriadne 7. zasadnutie Miestneho zastupiteľstva. Zvolal ho starosta mestskej časti Ján Hrčka. O čom by na ňom mali petržalskí poslanci rokovať?

V programe, ktorí bol poslancom mestskej časti doručený sú tri návrhy Všeobecne záväzných nariadení mestskej časti Bratislava-Petržalka a to o dočasnom parkovaní motorových vozidiel, ktorý predkladá prednosta Miestneho úradu.

Ďalej je to návrh Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Petržalka, ktorým sa mení a dopĺňa Všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 6/2015 z 22. septembra 2015 o poskytovaní nenávratného finančného príspevku na vzdelávanie detí v súkromných materských školách v znení všeobecne záväzného nariadenia č. 3/2016 z 28. júna 2016. Ten predkladá zástupkyňa starostu.

A starosta Ján Hrčka chce predložiť návrh Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Petržalka, ktorým sa mení a dopĺňa Všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 12/2017 z 12. decembra 2017 o poskytovaní dotácií pre veľké kluby v oblasti športu z rozpočtu mestskej časti Bratislava-Petržalka v znení všeobecne záväzného nariadenia č. 5/2018 a všeobecne záväzného nariadenia č. 5/2019.

(ts)

Páčil sa vám článok?