FOTO a VIDEO: Primátor Matúš Vallo navštívil za jeden večer štyri plesy, ale manželku nechal doma...

27.1.2019

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

„Začínam v Devinskej Novej Vsi, potom Záhorská Bystrica, Dúbravka a Rača,“ napísal včera večer na sociálnu sieť primátor Bratislavy Matúš Vallo, ktorý sa zúčastnil štyroch plesov práve v spomínaných mestských častiach.

Zdroj: FB Matúš Vallo

​Ako prvý navštívil ples občianskeho združenia Devínska Inak, ktorého zakladateľmi sú poslanci Devínskej Novej Vsi Rastislav Tešovič a Lenka Hlaváčová. Hostí tu programom sprevádzal DJ Mirec a a o hudbu sa postarala kapela On The Road.

Zdroj: FB Matúš Vallo

​V Záhorskej Bystrici išlo o 25. ročník reprezentačného plesu a niesol sa v štýle folklóru, pričom zlatým klincom programu bolo polnočné vystúpenie skupiny Vidiek.

Takáto atmosféra panovala na plese krátko po jeho slávnostnom otvorení:

Zdroj: FB Matúš Vallo

Už 13-ročník ​Račištorfského bálu sa konal v Nemeckom kultúrnom dome a o zábavu sa starala speváčka Anka Repková so skupinou Taste of Brass Orchestra a hlavnou hviezdou večera bola Beáta Dubasová.

Zdroj: FB Michal Drotován

​Zabaviť sa prišiel aj vajnorský starosta Michal Vlček s manželkou (vľavo) a račiansky starosta s manželkou Michal Drotován (vpravo). Dohodli sa, že sa opäť v tejto zostave stretnú o dva týždne na plese vo Vajnoroch.

Zdroj: FB Matúš Vallo

​Dúbravský fašiangový ples sa uskutočnil v miestnom Dome kultúry pod záštitou starostu Martina Zaťoviča a do tanca tu hrali Otto Kollmann so skupinou, Cimbal Brothers a program spestrili aj tanečné vystúpenia DFS Klnka, TK Danube a Sence. Hostí večerom sprevádzala herečka a speváčka Katarína Ivanková, ktorá počas neho absolvovala aj takýto odzemok:

Zdá sa, že Matúš Vallo absolvoval všetky štyri sobotné plesy bez manželky Lindy. Na ten prvý do Devínskej Novej Vsi dorazil v sprievode svojej námestníčky Tatiany Kratochvílovej s jej manželom a pri poslednom v Dúbravke pózoval takisto bez partnerky.

Zdroj: FB Dúbravka

​(ars, video. FB Katarína Ivanková a Záhorská Bystrica)

Páčil sa vám článok?