Dúbravčania Anjelskou kapustnicou pomôžu rodine z azylového domu

20.12.2018

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Samospráva bratislavskej Dúbravky pripravuje tradičnú predvianočnú dobročinnú akciu s názvom Anjelská kapustnica. Mestská časť v spolupráci s obyvateľmi pomáha každoročne pred najkrajšími sviatkami roka jednej rodine, ktorá potrebuje pomoc.

  "Vybrali sme milujúcu maminu s dvoma synčekmi, ktorí sú veľmi šikovní a slušní. Život jej pripravuje rôzne skúšky a ona so vztýčenou hlavou prekonáva stále ďalšie prekážky. Rodinka býva v azylovom dome, kde sú veľmi obľúbení. Bratia navyše úspešné reprezentujú jednu z našich základných škôl na rôznych súťažiach," informuje Zuzana Morávková z tlačového oddelenia Miestneho úradu v Dúbravke.

 Tamojšieho starostu Martina Zaťoviča teší, že toto podujatie si získalo obľubu u Dúbravčanov a dúfa aj teraz v hojnú účasť. "Stačí prísť, za symbolickú cenu si pochutiť na výbornej kapustnici, podebatovať a odísť s lepším pocitom. Stretneme sa v sobotu 22. decembra o 15. hodine v Daniels pube na Ulici kpt. Rašu," pozýva starosta, ktorý sa na akcii zúčastňuje s celou rodinou.

(TASR)

Páčil sa vám článok?