Právnu poradňu v Karlovej Vsi otvoria v mimoriadnom termíne

12.3.2018
0
V karlovej vsi môžete ísť na úrad aj v sobotu - mu karlova ves
Páčil sa vám článok?

Karlovšeťania môžu druhú stgredu v mesiac navštíviť beuzplatnú právnu poradňu. Pre veľký záujem sa ju však na miestnom úrade rozhodli otvoriť v ďalšom termíne.

Najbližšie bude bezplatná právna poradňa otvorená 14. marca v čase od 14.00 do 17.00 hod., no priadli ďalší dátum. „Vzhľadom na mimoriadne veľký počet občanov, ktorí navštívili poradňu vo februári, očakávame rastúci záujem aj v marci. Keďže naše kapacity sú obmedzené a chceme čo najviac ľuďom pomôcť rozhodli sme sa v marci otvoriť poradňu aj v mimoriadnom termíne v stredu 28. marca,“ povedal koordinátor poradne vicestarosta Branislav Záhradník.

Dodal, že miestny úrad tak vychádza v ústrety občanom, aby mohli ešte viac využiť bezplatnú pomoc právnikov v ich neľahkých životných situáciách. Karlovešťania sa môžu objednať do poradne vopred e-mailom na adrese branislav.zahradnik@karlovaves.sk. Pre objednaných občanov je vyhradený čas od 14.00 do 15.30 hod. Občania môžu prísť aj bez objednania v čase od 15.30 do 17.00 hod. Poradňa funguje na 1. poschodí Miestneho úradu v kancelárii vicestarostu.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?