Droba: Toto sú ľudia, ktorí prídu so mnou na úrad

4.12.2017
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Riaditeľom Úradu Bratislavského samosprávneho kraja bude Marián Viskupič. Oznámil to dnes nový predseda BSK Juraj Droba.

Viskupiča označil Droba za svojho kľúčového človeka. „Má nespochybniteľný antikorupčný kredit z minulosti zo svojho pôsobenia na ministerstve obrany, kde jednak vyhadzoval skorumpovaných ľudí a jednak dohliadal na to, aby sa obstarávalo čo najefektívnejšie,“ povedal Droba. Rovnako na Úrad BSK, konkrétne do vedenia odboru investičných činností, správy majetku a verejného obstarávania, príde ďalší človek, ktorý pôsobil na ministerstve obrany – Pavol Líška. Do Drobovho najbližšieho tímu bude patriť i jeho niekdajší kolega z privátnej sféry, manažér Ivan Bošňák, ktorý je v súčasnosti tiež miestnym poslancom v bratislavskej Záhorskej Bystrici. 

Ďalšie personálne akvizície chce Droba v pondelok popoludní predstaviť zamestnancom Úradu BSK. Droba zopakoval informáciu, že na tri mesiace bude externým konzultantom BSK predchádzajúci predseda Pavol Frešo. „Nebude sedieť na úrade, bude k dispozícii telefonicky,“ informoval Droba.

Nový predseda bratislavského VÚC v pondelok zložil sľub predsedu, rovnako tak skladali sľub i poslanci, zvolení do krajského parlamentu v novembrových voľbách do orgánov samosprávnych krajov.

(TASR)

Páčil sa vám článok?