Väčšina Bratislavčanov chce ísť voliť

6.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

S blížiacimi sa parlamentnými voľbami sa v médiách čoraz nástojčivejšie objavuje výzva, aby oprávnení voliči využili svoje právo a išli voliť. Nás tentoraz v uliciach mesta zaujímalo, či pôjdu voliť aj Bratislavčania.

MICHAL K., podnikateľ z Dúbravky: S blížiacimi sa parlamentnými voľbami sa v médiách čoraz nástojčivejšie objavuje výzva, aby oprávnení voliči využili svoje právo a išli voliť. Nás tentoraz v uliciach mesta zaujímalo, či pôjdu voliť aj Bratislavčania.

MICHAL K., podnikateľ z Dúbravky: Samozrejme, že voliť pôjdem. Bol som doteraz voliť vždy a nevidím dôvod, prečo by som nešiel práve teraz. Tieto voľby sú totiž veľmi dôležité. To by si mal uvedomiť každý, kto v tejto krajine chce žiť. Verím, že voliť pôjde čo najviac ľudí.

ELIŠKA P., študentka z Petržalky: Pôjdem voliť po prvý raz v živote. Nikdy som si nemyslela, že voľby sú taká dôležitá vec. Vzhľadom na to, čo sa na Slovensku deje som si však uvedomila, že voliť treba ísť. Inak by som si to asi vyčítala. Voliť určite pôjdem.

ĽUBO M., technik zo Starého Mesta: Voliť pôjdem. V minulých voľbách som síce voliť nebol, ale teraz určite pôjdem. Nepáči sa mi totiž to, kam sa Slovensko dostalo za posledné roky, preto voliť pôjdem. Aj celá moja rodina pôjde voliť, pôjde žena, syn aj môj otec.

RICHARD R., študent z Ružinova: Jasnačka. Voliť som ešte nebol, takže pôjdem voliť po prvý raz. A veľmi dobre viem, koho budem voliť. To vám však hovoriť nebudem. To je moja vec. V každom prípade však chcem zmenu.

ANNA K., dôchodkyňa z Nového Mesta: Určite pôjdem voliť. Každý by mal voliť a ja budem voliť len tých svojich.

ELENA M., nezamestnaná z Petržalky: Ešte uvidím. Nie som totiž rozhodnutá, koho mám voliť. Takže ešte neviem, ale asi sa rozhodnem. Voliť by mal ísť podľa mňa každý, kto v tom má jasno. Tých, čo som volila minule však už v žiadnom prípade voliť nebudem.

(pol)
ČO HOVORÍ ULICA

Páčil sa vám článok?