Vodiči pozor, v najbližších dňoch sa začne s prácami na Brnianskej i Trenčianskej

18.9.2017
0

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Vodiči v Bratislave musia v najbližších dňoch rátať s opravou ciest na Brnianskej a Trenčianskej ulici. Informuje o tom hlavné mesto.

Mesto začína dnes s opravou cesty na Brnianskej ulici v úseku od Patrónky smerom do centra. "Dĺžka opravovaného úseku komunikácie je zhruba 300 m. Ide o opravu troch jazdných pruhov v smere do centra," spresnila samospráva. Predpokladané ukončenie prác je do 24. septembra polnoci. Oprava spočíva v odfrézovaní asfaltovej vrstvy vozovky a položení nového asfaltového krytu. "Premávka bude usmernená prenosným dopravným značením v zmysle prerokovaného a odsúhlaseného projektu organizácie dopravy," informuje magistrát.

Zajtra (19.9.) o 9.00 h sa začne opravovať prepad komunikácie na Trenčianskej ulici, v smere z Bajkalskej na Miletičovu pri bývalom nástupišti MHD. Predpokladané ukončenie prác je do 15. októbra polnoci. "Presný rozsah prác bude spresnený po otvorení prepadu. Premávka bude usmernená prenosným dopravným značením, vedená vždy vo voľnom jazdnom pruhu," informuje mesto.

(TASR)

Páčil sa vám článok?