Vo Vajnoroch sa v týchto dňoch usilovne pracuje

24.5.2017
0
Vo vajnoroch sa v týchto dňoch usilovne pracuje - Vajnoraci1
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Vajnory, ktorá sa na sociálnej sieti prezentuje aj ako dedina v meste, sa snaží, aby jej obyvatelia mali pocit, že sa jej samospráva vie o všetko postarať. Najmä v posledných dňoch bolo akcií na jej území hneď niekoľko – Vajnorčania si opravovali cesty a pustili sa aj do sezónneho kosenia.

Po zime sa na cestách v katastri Vajnor objavilo množstvo výtlkov a dier. Je to každoročný jav, s ktorým treba počítať. „Miestny úrad Vajnory tento rok skúša nové zariadenie na opravu výtlkov a porúch na cestách a chodníkoch v jeho správe. Zdá sa, že všetko ide podľa plánu a výtlky už nebudú strašiť vodičov a občanov,“ pochválili sa predstavitelia samosprávy na sociálnej sieti, kde umiestnili aj niekoľko fotografií priamo z akcie.

Zamestnanci hospodárskej správy miestneho úradu sa po jarnom oreze drevín a klasickom upratovaní pustili aj do sezónneho kosenia trávnatých plôch. Postupne kosia parkové plochy, zatrávnené plochy, ale aj odvodňovacie kanály a priekopy. Na fotkách, ktoré nájdete v našej galérii, je odvodňovací kanál na Tomanovej ulici. „V kosení budeme priebežne pokračovať počas celej sezóny,“ sľubujú zástupcovia mestskej časti Vajnorčanom. 

(ars, foto: fb vjn)

Páčil sa vám článok?