Parkovacie miesto dostane ten, kto dá najviac, začína sa na 330 eurách

11.4.2015
0
Parkovacie miesto dostane ten, kto dá najviac, začína sa na 330 eurách - parkovanie_vyhradene
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Devínska Nová Ves ponúka vyhradené parkovacie miesta. Bude to na obdobie od 1. mája 2015 do 30. apríla 2016.

Konkrétne ide celkove o deväť miest na Eisnerovej ulici, štyri na ulici Ivana Bukovčana 16 - 18, tri na ulici Ivana Bukovčana 4 - 6, dve miesta sú na ulici Milana Marečka 18 a jedno na ulici Štefana Králika. Až pätnásť miest je na ulici Jána Smreka 10 - 12. Parkovacie miesto vyhrá ten, kto ponúkne vyššiu cenu, vyvolávacia cena je 330 eur za rok. Záujemcovia môžu podávať žiadosti na miestnom úrade do 8. apríla.

V žiadosti musia byť údaje o žiadateľovi, vlastníkovi auta i typ, farba a evidenčné číslo vozidla, v ktorej zóne majú záujem parkovať a ponúkaná cena za užívanie vyhradeného parkovacieho miesta na rok. Miesto bude patriť tomu, kto dá vyššiu ponuku. V prípade rovnakých cenových ponúk v rovnakej parkovacej zóne záujemcovia musia predložiť novú ponuku. Užívateľ je povinný na mieste udržiavať čistotu a poriadok, vrátane zimného obdobia. Parkovacie miesto musí uvoľniť aj vtedy, keď chce mestská časť zabezpečiť označenie miesta alebo vyčistiť ulice.

(mm)

Páčil sa vám článok?