Obnovili dva sídliskové parky za peniaze z rozpočtu mesta

21.2.2013
0
Obnovili dva sídliskové parky za peniaze z rozpočtu mesta - rozmarinova1
Páčil sa vám článok?

Park v ružinovskom vnútrobloku Palkovičova – Jégého – Stodolova a park na Rozmarínovej ulici potešia oko každého, kto sa nimi prejde, sú opäť krásne, čisté a zelené.

Vo vnútrobloku Palkovičova – Jégého – Stodolova máme ošetrené dreviny, obnovený altánok a k jeho konštrukcii vysadené popínavé rastliny (Wisteria, Campsis), ktoré ho časom prekryjú. Aj na lavičkách sa nám bude lepšie sedieť, všetky sú vynovené. Deti sa môžu vyšantiť na nových hracích prvkoch a piecť koláčiky v opravených a vyčistených pieskoviskách.

V Parku na Rozmarínovej ulici je viac zelenej. Ošetrené dreviny, dosadený živý plot a obnovený trávnik pôsobia upravene. Farbou listov je zaujímavý aj novo vysadený strom.

Dobre padne aj posedenie na nových lavičkách či možnosť mať kam odhodiť smeti, pretože mestská časť osadila aj odpadkové koše.

Iniciatíva ružinovských poslancov mestského zastupiteľstva Anny Reinerovej a Iva Nesrovnala padla na úrodnú pôdu. Získali dotáciu 50-tisíc eur z rozpočtu hlavného mesta na obnovu verejných priestorov v Ružinove.

Anna Reinerová,
poslankyňa mestského zastupiteľstva za mestskú časť Ružinov

Páčil sa vám článok?