Magistrát hľadá stánkarov na Vianočné trhy

25.9.2012
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavská samospráva vyhlásila výberové konanie na tohtoročné Vianočné trhy. Na Hlavnom námestí ponúka 27 stánkov na predaj jedla a nápojov a 57 stánkov pre ľudovoumelecké výrobky z kovu, keramiky, šúpolia či dreva. Päť stánkov bude vyčlenených pre aktivity charitatívnych organizácií.

Vianočné trhy sa začnú 23. novembra a potrvajú do 23. decembra 2012. Prihlášky do výberového konania môžu záujemcovia doručiť do podateľne bratislavského magistrátu na Primaciálnom námestí najneskôr do 8. októbra do 17.00 h alebo poštou. Na obálku treba uviesť Vianočné trhy 2012 - Neotvárať. V prípade viacerých uchádzačov na jeden komerčný stánok, ktorí splnia podmienky súťaže, víťaza určí výsledok elektronickej aukcie. Výsledky súťaže zverejnia na webovej stránke mesta do 25. októbra.

Cena za prenájom charitatívneho stánku je určená na symbolické jedno euro za deň, pri stánkoch na vianočné darčeky je minimálna cena 37 eur a pri stánku s občerstvením je východisková cena 200 eur. Po skúsenostiach z minulého roka pristúpil bratislavský magistrát k zavedeniu opcie, aby sa predišlo neželaným obštrukciám s cenou v aukcii. Opcia sa pohybuje od 1100 do 7980 eur v závislosti od druhu stánku. V prípade, že víťaz aukcie nepristúpi k podpisu zmluvy, celá čiastka prepadne v prospech mesta.

(TASR)

Páčil sa vám článok?