Košický primátor dnes v Bratislave upratoval Košickú ulicu

12.5.2012
0
Košický primátor dnes v bratislave upratoval košickú ulicu - Rasi ftacnik1
Páčil sa vám článok?

Košický primátor Richard Raši prišiel dnes upratovať do Bratislavy, symbolicky na Košickú ulicu. Dostal reflexnú vestu, metlu a zametal chodník pri zastávke MHD. Špiny tam veľa ani nebolo, no o to viac cigaretových ohorkov a to aj napriek tomu, že vyhláška v hlavnom meste zakazuje fajčenie v okolí zastávok MHD.

Na približne 20 metroch sa ich nazbieralo takmer za pol igelitového vreca. Treba dodať, že košického primátora nenechal primátor Bratislavy v "štichu". Aj Milan Ftáčnik si zobral metlu a intenzívne pomáhal kolegovi v zametaní. Ako poznamenal, "podobnú stávku určite neuzavriem s primátorom Moskvy, keď bude Slovan hrať v KHL".

Upratovanie Košickej ulice bolo dôsledkom stávky primátorov oboch miest, kto bude tohtoročným majstrom slovenskej hokejovej extraligy. Túto otázku si kládli primátori pred sériou finálových duelov medzi Slovanom Bratislava a HC Košice. Neostali len pri otázke, ale uzavreli na víťaza svojskú stávku. Primátor porazeného mesta príde upratať ulicu k víťazovi.

Richard Raši sa s humorom zmienil, že deň pred upratovaním prežíval menšiu depresiu a keby niekedy v budúcnosti stávku s Milanom Ftáčnikom vyhral, tak by ho pozval zametať na Hlavnú ulicu v Košiciach, ktorá je najkrajším miestom metropoly východu.

(TASR)

Páčil sa vám článok?