Košický primátor bude v sobotu upratovať Košickú ulicu

10.5.2012
0
Košický primátor bude v sobotu upratovať košickú ulicu - Ftacnik rasi1
Páčil sa vám článok?

Primátor Košíc Richard Raši (Smer-SD) bude v sobotu 12. mája od 8.00 h upratovať bratislavskú Košickú ulicu. Upratovanie „vlastnej“ ulice je spojené s prehratou stávkou, ktorú uzavrel s bratislavským primátorom Milanom Ftáčnikom (nezávislý) pred finálovým zápasom hokejovej extraligy HC Košice - HC Slovan Bratislava.

Bratislavský primátor tipoval, že Slovanisti zvíťazia nad Košicami v pomere 4:3 a stanú sa tak víťazom najvyššej súťaže. Jeho kolega z Košíc naopak tipoval víťazstvo domáceho tímu v pomere 4:2.

Bratislavskí hokejisti svojím finálovým výkonom rozhodli, že primátor Raši bude musieť podstúpiť verejno-prospešné práce a vyčistí jednu bratislavskú ulicu. Aby nebol pri upratovaní sám, v sobotu doobeda mu pomôže nielen Milan Ftáčnik, ale aj viacerí dobrovoľníci, ktorí sa do podobných projektov samosprávy zapájajú v priebehu celého roka.

Zraz účastníkov košického hokejového upratovania bude o 8.00 h na Dulovom námestí a čistiť začnú Košickú ulicu od Mlynských Nív smerom k Miletičovej ulici.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?