Navrhnite osobnosti na výročné ocenenia BSK

7.8.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) každoročne udeľuje Výročnú cenu Samuela Zocha a Pamätný list predsedu BSK osobnostiam, ktoré sa významným spôsobom zaslúžili o rozvoj Bratislavského kraja a života jeho občanov.

BSK tak chce oceniť tých, ktorí prispeli k šíreniu dobrého mena a k rozvoju regiónu. „Sme hrdí na to, že tradícia udeľovania Výročnej ceny Samuela Zocha osobnostiam bratislavskej župy pokračuje aj tento rok. V našom kraji je množstvo osobností, ktoré sa viac alebo menej pričiňujú o rozvoj a za tieto činy sú aj oceňovaní. Ide o isté poďakovanie a satisfakciu za to, že robia niečo pre svoj kraj a teda aj pre obyvateľov, ktorým sa potom v bratislavskej župe žije lepšie," povedal predseda BSK Pavol Frešo.

Návrhy na ocenenia môžu podávať obyvatelia Bratislavského kraja samostatne alebo prostredníctvom občianskych združení alebo organizácií. Navrhovať môžu takisto predseda, podpredsedovia, poslanci a komisie zastupiteľstva BSK. Návrhy na udelenie ocenení treba poslať do 31. augusta písomne Kancelárii predsedu BSK.

(TASR)

Páčil sa vám článok?