Program Bratislava pre všetkých je už známy

3.4.2011
0
Páčil sa vám článok?

Program ôsmeho ročníka Dní otvorených dverí bratislavskej samosprávy Bratislava pre všetkých 2011 je už známy. Potrvá od štvrtka 14. apríla do nedele 17. apríla 2011 a ponúka množstvo atraktívnych podujatí.

Bratislava pre všetkých 2011 sa začne vo štvrtok 14. apríla 2011 už ráno o 8.00 h Bratislavskou burzou kníh vo dvore Mestskej knižnice na Klariskej ulici 16. Burza potrvá do 20. apríla 2011.

Na programe bude aj tento rok medzinárodný festival zborového spevu Slovakia Cantat 2011 - otvárací koncert bude rovnako 14. apríla 2011 o 19.00 h v Kostolo Najsvätejšieho Spasiteľa (Jezuiti) na Františkánskom námestí. V Primaciálnom paláci zase bude od štvrtka výstava Klubu paličkovanej čipky pri ÚĽUV - Slovenská čipka.

Ťažiskom podujatia Bratislava pre všetkých 2011 bude tradične víkend - v sobotu bude Deň otvorených dverí primátora v Primaciálnom paláci, keď budú pre verejnosť budú sprístupnené kancelárie a primátorova pracovňa a návštevníci sa môžu stretnúť s primátorom Bratislavy. Bratislavčania získajú aj informácie o mestskej karte alebo o blížiacich sa Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. V Primaciálnom paláci bude v tento deň Vystavená hokejová trofej majstrov sveta, ktorý získali slovenskí hokejisti na MS v ľadovom hokeji v roku 2002 v Göteborgu.

Okrem toho budú mať Bratislavčania voľný vstup do ZOO, do Botanickej záhrady UK, Múzea mesta Bratislava, Galérie mesta Bratislava, Mestského divadla P. O. Hviezdoslava, Mestskej knižnice či športoviská STaRZ.


KAM V BRATISLAVE: Bratislava pre všetkých 2011 - program

(banoviny)

Páčil sa vám článok?