S jarným upratovaním začnú v Ružinove v sobotu

15.3.2011
0
Páčil sa vám článok?

V Ružinove sa v sobotu 19. marca 2011 začne tradičné jarné upratovanie. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa mestskej časti Miroslava Štrosová.

Na Ostredkoch, Štrkovci a Trnávke budú rozmiestnené veľkokapacitné kontajnery od 9:00 do 17:00, do ktorých môžu obyvatelia bezplatne umiestniť starý nábytok a iný veľký odpad, ktorý im doma zavadzia a nie je možné ho vyhodiť na kontajnerové stojiská. Jarné upratovanie bude pokračovať 26. marca v Prievoze, vo Vlčom Hrdle, na Pošni a Trávnikoch. V Starom Ružinove, Ružovej doline a na Nivách budú kontajnery na veľkorozmerný odpad umiestnené 2. apríla.

Marec je v Ružinove určený aj na mobilný zber starých elektrospotrebičov, ktorý mestská časť organizuje spoločne so združením Envidom. Jarný zber elektrospotrebičov sa začne v sobotu 19. marca v Starom Ružinove, na Nivách, v Ružovej doline, na Štrkovci a Trávnikoch. Poslednú marcovú sobotu budú spotrebiče zbierať na Pošni, Ostredkoch, na Trnávke, v Prievoze, vo Vlčom Hrdle. Do posledného termínu registrácie na odvoz spotrebičov sa prihlásilo 270 obyvateľov Ružinova.

(sita)

Páčil sa vám článok?